Reizen

Educatieve Surinamereizen


Om zijn doelstelling te verwezenlijken organiseert VNS doelgroepenreizen met een duidelijk educatief karakter. De reizen worden georganiseerd en begeleid door vrijwilligers, daarom kunnen wij ze aanbieden tegen een zeer schappelijke prijs. De meeropbrengst van de reizen worden aangewend voor onze projecten. Omdat de doelstelling valt onder de regels van Algemeen Nut kan deelname fiscaal aantrekkelijk zijn. Ons verblijf in het binnenland draagt bovendien bij aan de bedrijvigheid in de regio rond het recreatieoord waar wij verblijven.

De stichting VNS verzorgt in dit verband al jarenlang reizen naar Suriname voor burgemeesters en bestuurders. Daar is in 2014 een doelgroep aan toegevoegd. In juli kwamen 32 laaiend enthousiaste docenten terug na een 15 daags bezoek aan Suriname (zie het reisverslag, maar zeker ook de sfeerimpressie of het te downloaden artikel in het Travelmagazine 2015).


In 2018 organiseren wij wederom twee educatieve reizen voor met name docenten naar Suriname, namelijk met vertrekdatum op 15 en 22 juli 2018. Bent u nieuwsgierig? Wij organiseren op donderdagavond 2 november vanaf 19:30 uur een informatieavond over onze reizen en over Suriname in de Honingraat, Slotermeerlaan 103 te Amsterdam. Hiervoor kunt u zich online opgeven. De laatsgenoemde reizen duren 14 dagen en kennen een optie tot verlenging, mits tijdig bij ons aangegeven. Lees meer >>


Kunt u deze periode niet? Houdt onze website in de gaten en/of schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Wij kunnen eventueel, als u een groep van circa twintig personen of meer vertegenwoordigd, de reis aanpassen aan uw wensen. Bijvoorbeeld als u een ziekenhuisdirecteur bent of personeelsvereniging, dan kunnen kunnen wij de scholenbezoeken van onze standaardreis vervangen door een bezoek aan zorginstellingen in Paramaribo en/of het binnenland. Mailt u ons of komt ook op onze voorlichtingsavond.


Gaat u reizen in Suriname, dan wijzen wij u op een website met veel handige apps, die in Suriname van pas kunnen komen!

Bankrekeningnummer

NL 77 RABO 0136183662

Kamer van Koophandel

37 14 27 24

ANBI Belastingdienst

Nr. 81 96 38 730 (doss. 68425)

Post- en bezoekadres

p/a Michel N.J.L. Tromp

Jan de Jonghstraat 41

1063 MA Amsterdam

Nederland

bestuur@stichting-vns.nl