Organisatie

De stichting VNS als organisatie


Stichting Vriendschapsbanden Nederland Suriname (VNS) is opgericht in 2008. Om de doelstellingen te verwezenlijken ondersteunt de stichtng VNS projecten in het land. Bovendien organiseert VNS jaarlijks Suriname-reizen voor bestuurders, ondernemers, leerkrachten en andere geïnteresseerden.

De reis voor bestuurders kreeg in de loop der jaren veel belangstelling uit andere kringen. In 2013 namen naast bestuurders, ondernemers en deskundigen uit de medische wereld, ook docenten uit het Middelbaar Onderwijs deel aan de reis. Er bleek in deze sector een substantiële behoefte te bestaan aan informatieve en goed georganiseerde reizen naar Suriname. Daarom heeft VNS in 2014 het programma uitgebreid met een reis met extra excursies, speciaal voor deze doelgroep.


De reizen worden aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs en krijgt daarvoor een zeer goede begeleiding van vrijwilligers van de stichting. Zo krijgen de deelnemers voorafgaand aan de reis uitgebreide informatie over Suriname en ongeveer een maand voor vertrek is er zelfs een informatie- en kennismakingsbijeenkomst.

Bankrekeningnummer

NL 77 RABO 0136183662

Kamer van Koophandel

37 14 27 24

ANBI Belastingdienst

Nr. 81 96 38 730 (doss. 68425)

Post- en bezoekadres

p/a Michel N.J.L. Tromp

Jan de Jonghstraat 41

1063 MA Amsterdam

Nederland

bestuur@stichting-vns.nl