Docentenreizen 2018

14-daagse educatieve Surinamereizen voor docenten

Vertrek: 15 of 22 juli 2018

Verlenging reis

Er zijn in het verleden meerdere deelnemers geweest die graag hun verblijf in Suriname met een week wilden verlengen. U kunt dan kiezen voor verblijf in hotel Torarica of in hotel Eco Resort. Torarica is nog centraler gelegen en biedt ook meer luxe en comfort dan Eco Resort. De verlenging brengt een hogere ticketprijs met zich mee daar in de piek van het hoogseizoen gereisd wordt. Wij werken dan ook op offertebasis voor een week verlenging.

Dag 1 (= 15 of 22 juli!)

Dag 14 (vrijdag)

Aankomst

Alleen voor docenten?

We krijgen wel eens de vraag voorgelegd of deze reizen slechts voorbehouden zijn voor docenten of medewerkers werkzaam in het onderwijs. Het antwoord is: nee, het staat iedereen vrij om zich in te schrijven. Maar er zijn bepaalde onderdelen van de reis, zoals het scholenbezoek, die dan mogelijk minder interessant voor u kunnen zijn. U kunt er dan natuurlijk ook voor kiezen om met dat desbetreffende onderdeel niet mee te gaan. Geeft u dit wel in een zo vroeg mogelijk stadium aan.

Na het succes van onze docentenreizen sinds 2006, organiseert Stichting VNS in 2018 opnieuw Suriname-reizen voor docenten. Uitwisseling van ervaringen e.d. met vakgenoten is zeker mogelijk. Er zijn twee reizen: de vertrekdata van de veertiendaagse reizen zijn respectievelijk 15 en 22 juli. De prijzen zijn per persoon op basis van twee persoonsboeking, maar u kunt ook met een toeslag alleen reizen. Verlengen is ook mogelijk. Geeft u dit aan bij de boeking, dan bieden wij u een offerte op maat aan.

Inbegrepen bij deze prijs:

• Vliegreis Amsterdam – Paramaribo v.v.
  • Verblijf o.a. in hotel ECO-RESORT, incl. ontbijt, meeste maaltijden (zie programma)
  • Alle excursies, o.a. stadstour, Commewijne (o.l.v. Cynthia McLeod), Jodensavanne (idem), 2-daagse Marowijne tour, Parlement, scholenbezoek;
  • Een 3-daags verblijf (all-in) in het Surinaamse binnenland in 'Nature Resort Anaula';
  • De eerste dagen wordt samen gedineerd; ontbijt en alle lunches zijn inbegrepen.

Deze 14-daagse reis is een gevarieerde kennismaking met Suriname:

• Het binnenland en zijn bevolking;
  • Het tropisch regenwoud;
  • De geschiedenis (koloniaal verleden, politiek);
  • De etnische verscheidenheid;
  • De bijzondere architectuur en
  • De verschillende talen (Nederlands is de officiële taal).

Op donderdag 2 november is een informatieavond vanaf 19:30 uur in de Honingraat, Slotermeerlaan 103, 1063 JN te Amsterdam. Wij geven u daar een schets van hoe de reis er uit ziet en waar u allemaal aan moet denken. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Voor vertrek is er een kennismakingsbijeenkomst, zodat u met uw reisgenoten en reisleider kunt kennis maken. U krijgt hiervoor te zijnertijd een uitnodiging. Ook is het mogelijk om bij die gelegenheid uzelf te laten vaccineren door deskundige medewerkers van het Tropencentrum van het Academisch Medisch Centrum.

Voorlopig programma docentenreis

Tenzij expliciet anders vermeld, zijn genoemde onderdelen inclusief aangeboden.

Let op: het programma is soms onderhevig aan verandering door factoren waar de stichting (reisleider) veelal ook geen invloed op heeft. De reisleiding streeft er altijd naar dat u bovengenoemde programmaonderdelen wel gewoon allemaal meemaakt. Wij houden u van alle wijzigingen op de hoogte en verwittigen u tijdig.

Voor informatie en aanmelding mail ons. Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Prijs: € 2099,= volgens huidige ticketprijzen/toeslagen, excl. eenpersoonstoeslag ad € 160,-. Verlenging mogelijk op offertebasis.